Шоколадний манник - Image

Шоколадний манник

Кількість порцій: 8Час приготування: 3 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Застосування манної крупи не дуже різноманітне. Ми підкажемо. де її вдало використати. Є відмінний рецепт випічки з манки. Назва така ж проста, як і цей пиріг - так, це шоколадний манник. Він швидко замінить обридлу манну кашу. Як вам таке перевтілення? Ви з великим задоволенням візьмите у свою домашню кухню легку і ніжну випічку. Пропонуємо ближче познайомитися із класичним шоколадним манником прямо зараз. Якщо захочеться красиво підкоригувати пиріг, рекомендуємо додати в тісто горішки, цукати, або фрукти. Ваша ексклюзивна страва неодмінно вийде, якщо будете дотримуватись нашого рецепту.

Продукти для рецепту

Манка Auchan середнє зерно 500г
82.90

Манка Auchan середнє зерно 500г

500 г

Інгредієнти

Манка Auchan середнє зерно 500г

1 ст.

Цукор ванільний Auchan 8г

щіпка

Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г

3/4 ст.

Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г

4 ст. л.

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

100 мл.

Борошно 7 1кг

1 ст.

Розпушувач тіста Добрик 15г

1 ч. л.

Оцет яблучний Borges 250мл

1 ст. л.

Цукрова пудра Aro 250г

за смаком

Вода негазована Аквуля 2л

1 ст.

Етапи приготування

01

У миску насипати манну крупу, ванільний і коричневий цукор. Змішати інгредієнти і залити водою. Залишити на 2 години набухати.

02

Додати соняшникову олію в манну крупу, перемішати. Після, просіяти через сито какао прямо на суміш. Вимісити вінчиком. В окремій посудині з'єднати борошно з содою (піде і розпушувач) і також просіяти в миску з манкою.

03

Налити яблучний оцет. Ретельно вимісити тісто на манник.

04

Розігріти духовку до 180ºС. Викласти тісто в роз'ємну форму. Випікати 40 хвилин. Готовий шоколадний манник посипати цукровою пудрою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв