
Відбивні з яблуками під медом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
500 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
1-2 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
50 мл.
Мед Літній Мед 750г
2 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо промити, обсушити серветкою, розрізати на 4 шматки поперек волокон. Відбити кухонним молотком, накривши м'ясо харчовою плівкою.
02
Розігріти на сковороді рослинну олію. Обсмажити на олії відбивні з двох боків до золотистої скоринки. Перекласти м'ясо в тарілку.
03
Яблука помити, просушити, нарізати кружечками, очистити серцевину. Обсмажити яблука з двох сторін в тій же сковороді з олією, де смажили м'ясо.
04
Кожен кружечок м'яса посолити, поперчити, покласти на шматочок яблука.
05
Перекласти відбивні з яблуками назад в сковорідку. На кожну відбивну налити по 1 ч. л. меду. Влити в сковороду 1 склянку окропу, накрити кришкою. Тушкувати хвилин 15.
06
Готові відбивні з яблуками перекласти в тарілки і полити соусом, в якому вони тушкувались.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)