
Лаймовий мус
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Желатин Добрик 15г
5 ч. л.
Лайм
5 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
350 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
450 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
6 шт.
Етапи приготування
01
Змішати цедру і сік лаймів, яєчні жовтки і цукор. На водяній бані збити суміш до загустіння.
02
Замочити желатин в холодній воді до набрякання. Зайву воду злити.
03
Додати 1 ч. л. соку лайма, розчинити желатин при слабкому нагріванні. Трохи охолодити, змішати з муссовою сумішшю до утворення однорідної маси.
04
Збити 300 г. вершків до отримання густої маси, додати в мус. Збити яєчні білки і швидко ввести їх в мус.
05
Вилити суміш у форму і витримати в прохолодному місці до застигання.
06
Викласти на блюдо, зануривши форму в гарячу воду. Збити вершки і за допомогою кондитерського шприца оформити верх мусу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)