
Голубці з рибою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе риби запечене під сиром
500 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Спеція Перець чорний мелений
1 ч. л.
Сіль Єгипет
0,5 ст. л.
Сметана ХМЗ 20%
600 г.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Приправа Akura Хондаші Рибний бульйон 10г
500 г.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
200 г
Капуста білокачанна
1 шт.
Етапи приготування
01
Нарізати рибу маленькими шматочками. Подрібнити в кухонному комбайні. Додати сіль, перець і яйця. Поступово додати сметану, постійно помішувати.
02
Відокремити листя від капусти і бланшувати (опустити в окроп від 0,5 до 5 хв.) в злегка підсоленій киплячій воді 10 хвилин.
03
Розправити листя і покласти на кожен по 1 ст. л. рибної суміші. Загорнути голубці.
04
Змастити маслом сковороду. Укласти голубці швом вниз. Залити бульйоном і вином, варити 10 хвилин.
05
Витягнути голубці з суміші. Тушкувати ще 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)