
Кільцевий пиріг з подвійною начинкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
500 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
6 шт.
Цибуля
1 шт.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
30 г.
Маргарин Olkom столовий 82,2%
200 г.
Пиво Meteor Blanche 0,33л
150 мл.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Куряче філе Алан варено-копчене
400 г.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
100 г.
Етапи приготування
01
Приготувати швидке тісто для пирога. Маргарин, пиво, борошно і трохи солі замісити у тісто. Муки додати стільки, щоб відлипала від рук.
02
Приготувати начинку для пирога. Філе курки нарізати на дрібні шматочки. Цибулю нарізати також та обсмажити до золотистого кольору. Додати філе і обсмажувати до готовності хвилин 15. Не забути посолити і поперчити за смаком.
03
Готувати наступну начинку для пирога. Нарізати дрібно зелену цибулю. Викласти її в окрему чашу, додати туди посічені варені яйця. Також в цю начинку додати тертий на середній тертці сир. Все перемішати, можна посолити.
04
Деко змастити олією. Розрізати пласти тіста на смужки шириною 4-5 сантиметра, трішки їх розкатати по ширині та по довжині. Викласти начинку. Спочатку першу - з курки та цибулі, а потім другу - з цибулі, яєць та сиру. Заліпити так, щоб отримати ковбаски.
05
Викласти пиріг на змащене деко, першу ковбаску закрутити, до неї приліпити наступну і так зробити з кожною, класти швом донизу. Випікати при температурі 200°С хвилин 30-35.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)