
Сендвічі з курячим філе в хрусткій паніровці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
500 г.
Цибуля червона
1 шт.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Булочки для гамбургерів Dan Cake Brioche 300г
4 шт.
Редис Yeron фасований 500г
4 шт.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
100 г.
Оцет яблучний Borges 250мл
5 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Борошно 7 1кг
1 ст. л.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
за смаком
Етапи приготування
01
У мисці змішати яблучний оцет з цукром.
02
Цибулю очистити і нарізати кільцями і помістити її в оцет для мариування. Маринувати протягом 15-20 хвилин періодично помішуючи.
03
Кожне філе розрізати вздовж волокон на 2 частини. Кожен шматок посолити і поперчити за смаком.
04
Яйце трохи збити вилочкою до однорідної маси.
05
Кожне філе обваляти в борошні, потім в яйці і в панірувальних сухарях.
06
Потім кожне філе обсмажити на середньому вогні до золотистого кольору.
07
Після чого потрібно помістити смажені котлети в духовку, розігріту до 180°С, на 7-8 хвилин.
08
Редиску промити й нарізати кружечками.
09
Поки котлети запікаються, булки розрізати вздовж на дві частини. Нижню трохи змастити майонезом, потім покласти листи салату, печені котлети, мариновану цибулю і редиску. Зверху накрити другою половинкою булки і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)