
Солоні сирники з бринзою та зеленню
Ми звикли, що сирники - це хороша закуска до чаю. Вони завжди солоденькі і легенькі. Іноді з додаванням сухофруктів. Але існує чимало рецептів солоних сирників, які можна подавати і до основного столу. У рецепті цих сирників є бринза і зелень, що надає їм особливий смак (який має бринза), ну а зелень - прекрасний аромат. Не забуваємо і про користь всіх інгредієнтів, що тут присутні. Кисломолочні продукти потрібні нам практично щодня, ну а зелень також дуже важлива для підтримки здоров'я. Разом - це чудова страва, яку можна їсти навіть просто так, а можна подавати з будь-яким салатом чи соусом або ж просто овочами.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
300 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
50 г.
Борошно 7 1кг
60 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Кріп 70г
15 г.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
40 г.
Сметана ХМЗ 20%
100 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
8 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно змішати сир, яйце та просіяне борошно. Сир та кріп подрібнити в блендері (або руками), додати до тіста. Добре перемішати.
02
Сформувати сирники, час від часу змочуючи руки водою. Потім обсмажити сирники на розігрітій олії з двох сторін.
03
До цих сирників можна приготувати соус, змішавши в блендері сметану та зелену цибулю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)