
Грибний крем-суп з кедровими горішками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гриби Гливи
550 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
6 ст.л.
Цибуля
1 шт.
Борошно кукурудзяне Сто Пудов 500г
15 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
500 мл
Бульйон курячий Food Studio 500мл
1 л
Лимон
1 шт.
Горіх кедровий Kilojo сушений 50г
30 г
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
30 мл
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Гриби помити. Залишити 50 грам грибів, решту порізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. У каструлі розігріти 4 столові ложки оливкової олії, додати цибулю і гриби, накрити кришкою і смажити близько 15 хвилин до м'якості.
02
Додати кукурудзяне борошно, перемішати, потім додати молоко і бульйон. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити 30-40 хвилин. Перелити суп в блендер і подрібнити до однорідного стану. Додати лимонний сік, сіль і перець.
03
Тонко нарізати решту грибів скибочками. Розігріти олію в сковороді і додати гриби і кедрові горішки. Готувати кілька хвилин, поки гриби не стануть м'якими, а горішки рум'яними. Додати в суп і подавати, прикрасивши кожну тарілку вершками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)