
Хлібний квас із дріжджами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
3 л.
Хліб житній бездріжджовий 300г
1/2 буханки
Дріжджі Львівські Дріжджі пресовані 42г
25-30 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
125 г.
Родзинки
за смаком
Етапи приготування
01
До утворення скоринки коричневого кольору підсмажити житній хліб із зернами вівса або ячменю. Воду довести до закипання і крутим окропом залити хліб із зернами і залишити на 8 годин настоюватися. Дріжджі розвести теплим настоєм, додати житнє борошно і цукор, дати настоятися.
02
Настій процідити через сито, додати цукор, добре перемішати до повного розчинення цукру, вводити дріжджі, розмішати і залишити в теплому місці на 12-20 годин для бродіння. Час залежатиме від свіжості дріжджів і температури повітря.
03
Готовий квас процідити, розлити в посуд, щільно закрити кришкою і залишити в холодному місці, наприклад холодильнику або погребі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)