Баклажани в томатному соусі - Image

Баклажани в томатному соусі

Кількість порцій: 5Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

В осінній час природа ділитися з нами корисними і багатими плодами, а ми у свою чергу не упускаємо шанс скористатися ними і творимо найрізноманітніші і смачні страви. Фіолетовий овоч (баклажан) не відстає від своїх овочевих побратимів і може також похвалитися вмістом вітамінів і мікроелементів. І так само вишукано себе подати у будь-якій страві. Присутність цього овоча в рецептах давно користується популярністю серед господинь, і поза сумнівом, знайдеться в кулінарному блокноті кожної. Якщо ж у вас ще немає рецепту з баклажанів, тоді скоріш записуйте апетитний і корисний рецепт страви - баклажани в томатному соусі. Приєднуйтеся до прибічників смачного і корисного!

Продукти для рецепту

Баклажан
35.26 - 40.00

Баклажан

за 1 кг

Інгредієнти

Баклажан

700 г.

Помідори рожеві фасовка

1 кг.

Часник

7 зубчиків

Сіль Єгипет

2 ч. л.

Зелень Auchan Вітамінний пучок 75г

пучок

Етапи приготування

01

Узяти баклажани середнього розміру. Помити, відрізати хвостики і зробити надрізи вздовж.

02

Очистити часник і поділити на 2 порції. Першу (3 зубчики) дрібно посікти ножем, а другу відкласти на соус (4 зубчики). Змішати нашаткований часник із сіллю і начинити баклажани (помістити в надрізи).

03

Помідори розрізати навпіл. Пропустити через м'ясорубку. Отриману масу перелити в каструлю і посолити. Додати до неї нафаршировані баклажани.

04

Поставити каструлю з баклажанами на вогонь. Варити годину на маленькому вогні. Як тільки овоч стане м'яким, зняти посудину з вогню і дати остигнути.

05

У охолонувшу масу додати 4 зубчики часнику (посічених) і зелень. Все перемішати. Поставити в холодне місце, можна в холодильник на 1 годину. Нарізати часточками і подавати до столу.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв