Гороховий суп із копченостями - Image

Гороховий суп із копченостями

Кількість порцій: 10Час приготування: 1 год 25 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Гороховий суп - страва смачна, навіть якщо готувати його без копченостей, але з ними він набуває абсолютно неймовірні відтінки смаку. Готувати гороховий суп з копченостями можна з одним видом м'яса або за принципом солянки - використовуючи декілька видів копченостей. Щоб гороховий суп вийшов особливо смачним потрібно правильно вибирати горох, це повинні бути голландські мозкові сорти. Подавати слід з сухариками власного приготування з пшеничного хліба. Гороховий суп з копченостями - відмінний вибір, якщо хочеться порадувати домашніх смачною, але простою, звичною стравою, яка завжди сприймається на ура.

Інгредієнти

Копчені свинячі реберця

500 г.

Грудинка (або бекон)

300 г.

Горох

250 г.

Картопля

700 г.

Ріпчаста цибуля

150 г.

Морква

150 г.

Лавровий лист

3 шт.

Соняшникова олія

за смаком

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Кріп

за смаком

Етапи приготування

01

Горох промити в холодній воді. Якщо на упаковці рекомендується попереднє замочування гороху, замочити на вказаний час.

02

У чотирилітровій каструлі протягом 40 хвилин зварити бульйон з реберець.

03

Реберця дістати, остудити і додати в бульйон м'ясо, відокремлене від кісток, і горох, варити 30 хвилин.

04

Приготувати зажарку для супу. На соняшниковій олії обсмажити дрібно нарізану цибулю, потім додати до неї натерту на середній тертці моркву і злегка обсмажити.

05

На іншій сковороді обсмажити без масла нарізану невеликими шматочками грудинку.

06

У бульйон додати нарізану кубиками картоплю, через 4 хвилини - грудинку і зажарку. Посолити, поперчити і варити до готовності картоплі.

07

За 5-10 хвилин до кінця варіння додати лавровий лист, який потім із готового супу, що настоявся 15 хвилин, вийняти. При подачі в тарілку з супом додати дрібно нарізану зелень.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв