
Суфле яблучне
У перекладі з французької назва цієї чудової випічки перекладається як «повітряний». Ви вже здогадалися, про що йде мова? Вашій увазі легкі тістечка – суфле. Цей вишуканий десерт насправді дуже просто і швидко готується і являє собою не що інше, як суміш яєчних білків, збитих в стійку піну до консистенції жирної сметани, з різними добавками. Завдяки цим самим наповнювачам можна легко змінювати смакові нотки. Сьогодні пропонуємо порадувати рідних і здивувати нежданих гостей яблучним суфле. Саме ретельно збиті білки з цукром дарують ту найголовнішу якісну характеристику, яка в повній мірі характеризує десерт, – ніжність, пористість і легкість.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
500 г.
Суміш яєчна Ovostar Білок яєчний рідкий 1кг
8 шт.
Пудра цукрова Auchan 200г
120 г.
Етапи приготування
01
Яблука помити, очистити, видалити серцевини. Натерти яблука на дрібній тертці і трохи віджати зайвий сік. Білки відокремити від жовтків. Білки з пудрою збити в пишну стійку піну.
02
Духовку розігріти до 200°C. Змішати яблучне пюре з білками і ще раз збити. Розкласти масу у формочки для запікання і поставити в духовку. Запікати суфле близько 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)