
Курячий суп зі шпинатом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
200 г
Картопля фасована
300 г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
50 г
Вода негазована Аквуля 2л
1,8 л
Морква
50 г
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
60 мл
Шпинат Spela різаний порцiйний заморожений 300г
150 г
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче стегенце розрізати по суглобу на дві частини, промити, викласти в каструлю і залити холодною водою. Поставити каструлю на сильний вогонь, коли вода закипить, зменшити вогонь і продовжити варити.
02
Поки куряче стегенце вариться, картоплю почистити і нарізати невеликими кубиками або скибочками.
03
Коли куряче м'ясо буде повністю готове, вийняти його з бульйону, в який покласти картоплю. Знову довести бульйон до кипіння на сильному вогні і, зменшивши його, варити до готовності картоплі, посоливши при цьому за своїм смаком.
04
У готового стегенця м'ясо відокремити від кісток.
05
Почистити цибулю і моркву, нарізати їх дрібними кубиками.
06
Обсмажити цибулю і моркву на соняшниковій рафінованій олії до золотистого кольору.
07
Коли картопля буде повністю готова, пересипати в суп цибульно-морквяну засмажку. Відразу ж покласти назад в суп куряче м'ясо і додати кубики попередньо розмороженого шпинату.
08
Суп перемішати, довести до кипіння і варити на повільному вогні протягом 8 хвилин. Всипати чорний мелений перець. Зняти каструлю з супом з плити.
09
Курячий суп зі шпинатом готовий! Через 10 хвилин розлити суп на порції і подати його до столу!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)