
Курячий рулет
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
500 г.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
200 г.
Цибуля
100 г.
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
150 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Сметана ХМЗ 20%
200 г.
Борошно 7 1кг
2 ст. л.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю і гриби порізати маленькими шматочками (окремо).
02
Цибулю обсмажити на сковороді 5 хвилин, періодично помішуючи.
03
Додати гриби, перемішати і готувати на середньому вогні близько 20 хвилин. Посолити, поперчити.
04
Сир натерти на крупній тертці.
05
Змішати яйце зі сметаною, в масу додати сир і борошно. Посолити і перемішати.
06
Куряче філе порізати на тонкі довгі пластини по всій довжині філе. Кожен шматочок відбити кухонним молотком, посолити, поперчити.
07
Форму для запікання змастити маслом. Відкласти 1-2 невеликих пластинок філе. Решту пластинок філе розкласти поперек форми, щоб було застелене дно і щоб пластинки трохи звисали з країв форми.
08
На дно вилити 1/3 частину заливки.
09
Зверху заливки викласти гриби з цибулею.
10
Зверху викласти відкладене філе.
11
Вилити другу третину заливки.
12
Зверху викласти кукурудзу і вилити заливку, яка залишилась.
13
Загорнути звисаючі бічні пластинки філе всередину форми.
14
Форму зверху накрити фольгою. Форму поставити в форму більшого розміру, яку на третину наповнити водою.
15
Запікати протягом години при температурі 200°C.
16
Далі зняти фольгу і готувати ще 15 хвилин.
17
Подавати як в холодному, так і в гарячому вигляді.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)