
Печінка з бананом і ромом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка Своя індика індича
700 г.
Цибуля
2 шт.
Цедра лимона Auchan в баночці 45г
за смаком
Борошно 7 1кг
2 ст. л.
Ром Pott 54% 0,7л
60 мл.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ст. л.
Банан
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ч. л.
Базилік у горщику
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Печінку індички розрізати на середні шматки, посипати сухим базиліком, залити ромом і залишити на 30 хв. Вийняти печінку з маринаду, злегка промокнути серветкою і обваляти в борошні. Надлишки струсити. Обсмажити печінку з усіх боків до приємної рум'яності.
02
Зняти цедру з половинки лимона. Цедру обсмажити на олії, додати цибулю, пасерувати. Потім додати цукор, лимонний сік і печінку. Смажити, постійно помішуючи, до готовності. У кінці приготування посолити і поперчити.
03
Банани нарізати шматочками навскоси. Додати банани до печінки, перемішати акуратно, влити ром, і як тільки ром випарується, знімати з вогню.
04
Подавати, прикрасивши лимонною цедрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)