
Морква по-корейськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морква
500 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Часник
2-3 зубчики
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
60 мл.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
1.5-2 ст. л.
Коріандр Еко мелений 20г
1/4 ч. л.
Перець Novus червоний гострий мелений 20г
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
щіпка
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Моркву помити, почистити і нарізати тонкою соломкою (або натерти на тертці для корейської моркви).
02
Часник очистити і дрібно порубати або пропустити через часниковий прес.
03
Моркву посипати коріандром, червоним і чорним меленим перцем (замість цих спецій можна взяти суміш спецій для корейської моркви), сіллю, цукром, додати часник.
04
Цибулину почистити і дрібно нарізати. На сковороді добре розігріти олію, викласти цибулю і смажити, поки вона не стане золотисто-коричневою.
05
Цибулю видалити з сковороди за допомогою спеціальної ложки з отворами (олія повинна залишитися в сковороді) і викинути. Гарячою олією полити моркву з часником і спеціями, добре перемішати.
06
Додати в моркву оцет і перемішати, добре охолодити в холодильнику.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)