
Печиво «Гудзики»
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
80 г.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
2 шт.
Цукор ванільний Auchan 8г
10 г.
Етапи приготування
01
Білки відокремити від жовтків. Жовтки розтерти з цукром і ванільним цукром. Додати розм'якшене вершкове масло і трохи збити вінчиком. Додати просіяне борошно і замішати тісто. Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 20 хвилин.
02
Дістати тісто, розкачати в пласт товщиною близько 0,5 см. Вирізати кружечки, всередині кожного витиснути (не прорізаючи до кінця) кружечки меншого діаметру. У кожному «гудзику» зробити по 4 дірочки.
03
Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти на нього заготовки з тіста і поставити в духовку. Випікати печиво близько 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)