
Морквяні мафіни
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
150 г.
Морква
120 г.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
100 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
120 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1,5 ч. л.
Кориця Еко мелена 20г
3 г.
Мускатний горіх Еко мелений 10г
2 г.
Ванілін Pripravka 2г
2 г.
Етапи приготування
01
Яблука і моркву помити, очистити і натерти або подрібнити блендером в пюре.
02
В одній мисці змішати морквяне, яблучне пюре, яйце і ванілін, перемішати. Додати цукор, перемішати.
03
В іншу миску просіяти борошно з розпушувачем, додати корицю і мускатний горіх.
04
Все змішати, розкласти по формочках і за бажанням зверху посипати сумішшю цукру і волоських горіхів.
05
Духовку розігріти до 180°C градусів, випікати 20 - 25 хвилин, до "сухої" зубочистки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)