
Вертути з фруктами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
2 склянки
Вода негазована Аквуля 2л
0,5 склянки
Олія соняшникова салатна 500мл
0,5 склянки
Сіль Єгипет
0,25 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Сумка пляжна фрукти 500*380мм
200 г.
Етапи приготування
01
В борошно додати сіль, теплу воду, олію та швидко замісити тісто. Воно має стати еластичним, м'яким. Розділити тісто на 4 частини. Залишити на 10-15 хвилин, але не більше.
02
Із однієї частини тіста розкачати корж діаметром 20-25 см. Те саме зробити з другою частиною тіста. Взяти перший корж і потроху розтягувати його по колу. Потім продовжувати розтягувати на руках. Робити треба швидко, але слідкувати, щоб тісто не рвалося.
03
На стіл розстелити чисту марлю або пелюшку та присипати борошном, розкласти витягнуте тісто, скропити олією. З другою частиною тіста зробити те саме і викласти зверху на перший корж. Скропити олією.
04
Викласти фруктову начинку та присипати цукром. Згорнути в рулет, піднімаючи край тканини. Отриманий рулет скручувати у жгут.
05
Сковороду змастити олією та викласти жгут "равликом", рясно збризнути олією. Випікати при температурі 200°C градусів протягом 60-70 хвилин до отримання рум'яної скоринки. Потім охолодити, накривши рушником.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)