
Кефірні оладки з яблуками
Всі добре знають оладки. Всі їх люблять , особливо діти . Оладки поширені в усьому світі. Тільки готують їх по- різному і по- різному називають . Але в слов'янській кухні ці смажені коржики з рідкого тіста , замішаного на воді або молоці називають оладками , які оспівані в російській народній творчости . Сьогодні ми вам запропонуємо приготувати оладки на кефірі та соді. Ці інгредієнти додадуть особливої пишності нашим оладки . Їх буде набагато смачніше їсти. Оладки з яблуками потрібно подавати з медом або варенням , обов'язково приставивши до них сметану. Не сумнівайтеся , це класичне слов'янське блюдо дуже порадує вас і ваших рідних.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кефір Зарог 2,5% 870г
500 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Сода харчова 500г
3 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
400 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
300 г.
Етапи приготування
01
Яйця трохи збити з цукром. Змішати їх з кефіром.
02
Борошно з содою просіяти і додати до кефірної маси. Яблука помити і натерти на крупній тертці. Зайвий сік віджати.
03
Довести тісто до однорідної консистенції. Викладати тісто ложкою на розігріту сковороду і смажити по 1 хвилині з кожної сторони.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)