
Сирна запіканка зі сливами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний Доообра Ферма знежирений 0,5% 400г
200 г
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Крупа манна Терра марка М 800г
30 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
60 г
Сода харчова 500г
3 г
Слива темна
200 г
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
3 г
Етапи приготування
01
Якщо сир зернистий, то протерти його через сито. Яйце збити з 2 ложками цукру до білого кольору. Додати до яєць манку, ваніль, соду. Тісто по консистенції має бути як сметана.
02
Духовку розігріти до 180 градусів. Форму змастити маслом. Вилити у форму сирну суміш. Поставити форму в духовку і випікати близько 25-30 хвилин. Дістати запіканку з духовки і трохи охолодити.
03
Сливи помити, розрізати на половинки або четвертинки і видалити кісточки. У сковороду додати 2 ложки цукру, половину загальної кількості слив і смажити на невеликому вогні близько 10 хвилин. Дістати сливи і викласти на тарілку. Другу половину слив подрібнити в блендері до стану пюре і додати його до сиропу в сковороді. Тушкувати близько 5 хвилин, потім трохи охолодити і змішати з половинками слив.
04
Запіканку розрізати на порційні шматочки. Подавати трохи теплою, розклавши на тарілки, зі сливами та сливовим соусом. За бажанням можна прикрасити йогуртом, а зубочисткою зробити візерунок.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)