
Шоколадно-горіховий кекс
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1/2 склянки
Масло вершкове домашнє
50 г + ще трохи для змазування форми
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч.л.
Борошно 7 1кг
3/4 склянки
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
2 ст.л.
Лимон
1/2 шт.
Волоський горіх
2 ст.л.
Етапи приготування
01
Духовку нагрійте до 180°С.
02
Вершкове масло залиште при кімнатній температурі до розм'якшення.
03
Білки відокремте від жовтків і покладіть в холодильник.
04
Волоські горіхи поріжте не надто дрібно.
05
Лимон натріть на терці разом з цедрою.
06
Розм'якшене вершкове масло розітріть з 2 ст.л. цукру.
07
По одному додайте жовтки, продовжуючи розтирати масу.
08
Додайте горіхи і лимон і все добре перемішайте.
09
У цю масу просійте борошно з розпушувачем і какао. Ретельно перемішайте все до однорідності.
10
Охолоджені білки збийте з цукром, що залишився, всипаючи його тонкою цівкою під час збивання до отримання міцної і стійкої білкової піни.
11
Порціями додайте збиті білки до тіста, акуратно перемішуючи його знизу вгору.
12
Форму змастіть вершковим маслом і присипте борошном. Влийте тісто, поставте в розігріту духовку і випікайте близько 30 хвилин. За бажанням готовий кекс можна полити розтопленим на водяній бані шоколадом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)