Сацебелла з помідорів - Image

Сацебелла з помідорів

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Добре, коли у кулінарній книжці завжди можна знайти рецепт, який підходить практично до всіх гарнірів. Їх можна назвати ще універсальними. Особливо часто такими стравами є соуси або салати. Ось один з таких соусів ми вам і пропонуємо спробувати зробити. Його універсальність в тому, що основний їх компонент - помідори. А вони, як відомо, добре підходять і до м'яса, і до каш, і навіть до риби можна робити сацебеллу. А так як соус домашній, то немає причин переживати, з чого ж він зроблений. І так зрозуміло, що всі інгредієнти натуральні і свіжі. Тому якщо ви не знаєте, як заправити свій гарнір, саме час звернутися до цього рецепту.

Інгредієнти

Помідори

2000 г.

Перець стручковий

2 шт.

Кінза

1 пучок

Петрушка

за смаком

Кріп

за смаком

Часник

4 зубчики

Сунелі сухе

за смаком

Коріандр мелений

1 ч. л.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Стиглі соковиті помідори обдати окропом і зняти з них шкірку. Розрізати кожну помідорину на кілька частин - шість або вісім. Залишити їх на деякий час в каструлі, щоб виділився прозорий сік. Сік злити і тушкувати помідори близько години, поки маса не загусне.

02

У цей час покласти в помідори товчений часник і стручковий перець - його можна нарізати, а можна кинути і цілим.

03

Потовкти у ступці зелень, коріандр і сухе сунелі, посипати їх сіллю. Кинути в соус товчену зелень і зняти каструлю з вогню. Все добре перемішати і остудити. Сацебелі підходить абсолютно до всього - від смаженої картоплі до вареного м'яса.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Сацебелла з помідорів – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua