
Сацебелла з помідорів
Добре, коли у кулінарній книжці завжди можна знайти рецепт, який підходить практично до всіх гарнірів. Їх можна назвати ще універсальними. Особливо часто такими стравами є соуси або салати. Ось один з таких соусів ми вам і пропонуємо спробувати зробити. Його універсальність в тому, що основний їх компонент - помідори. А вони, як відомо, добре підходять і до м'яса, і до каш, і навіть до риби можна робити сацебеллу. А так як соус домашній, то немає причин переживати, з чого ж він зроблений. І так зрозуміло, що всі інгредієнти натуральні і свіжі. Тому якщо ви не знаєте, як заправити свій гарнір, саме час звернутися до цього рецепту.
Інгредієнти
Помідори
2000 г.
Перець стручковий
2 шт.
Кінза
1 пучок
Петрушка
за смаком
Кріп
за смаком
Часник
4 зубчики
Сунелі сухе
за смаком
Коріандр мелений
1 ч. л.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Стиглі соковиті помідори обдати окропом і зняти з них шкірку. Розрізати кожну помідорину на кілька частин - шість або вісім. Залишити їх на деякий час в каструлі, щоб виділився прозорий сік. Сік злити і тушкувати помідори близько години, поки маса не загусне.
02
У цей час покласти в помідори товчений часник і стручковий перець - його можна нарізати, а можна кинути і цілим.
03
Потовкти у ступці зелень, коріандр і сухе сунелі, посипати їх сіллю. Кинути в соус товчену зелень і зняти каструлю з вогню. Все добре перемішати і остудити. Сацебелі підходить абсолютно до всього - від смаженої картоплі до вареного м'яса.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів