
Пиріг з баклажанами, базиліком та моцарелою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажани гриль
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Сир моцарела Lel 45%
300 г.
Вершки Cremio кулінарні 25% 200мл
300 мл.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
8 ст. л.
Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
50 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Базилік у горщику
за смаком
Спеція Горіх мускатний мелений
за смаком
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Просіяти борошно в миску, додати до неї нарізане шматочками розм'якшене вершкове масло. Руками розім'яти масу.
02
Додати в миску сіль і розпушувач, влити 5-6 ст. л. води, замісити тісто. Сформувати тісто в кулю, згорнути в плівку, покласти тісто в холодильник.
03
Баклажани нарізати кружечками, викласти їх на деко, поставити в духовку на 10 хвилин при температурі 180°С.
04
Змішати в мисці вершки, натерти пармезан, вбити яйця, додати подрібнену хлібну м'якоть, всипати мускатний горіх, за смаком посолити і поперчити.
05
Нарізати помідори і моцарелу кружечками. У форму для випічки викласти тісто, зробити бортики, вилити частину вершкової суміші. Викласти баклажани, зверху базилік, помідори і моцарелу. Зверху другою половиною вершкової суміші.
06
Поставити в духовку на 40-50 хвилин, при температурі 180°С. Вимкнути духовку, залишити пиріг всередині ще на 30 хвилин. Після чого, дістати із духовки, остудити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)