
Гостра ковбасна солянка
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
5 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Ковбаса варена Ятрань Столична вищий сорт
300 г.
Морква
1 шт.
Огірки солоні
200 г.
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
200 г.
Оливки Aro різані 4250мл
150 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Етапи приготування
01
Зняти з помідорів шкірку. Розігріти сковороду з олією на вогні, обсмажити попередньо нарізану цибулю і натерту моркву, до золотистого кольору.
02
Додати в сковороду до цибулі і моркви нарізану ковбасу, після, подрібнені помідори.
03
Поставити на вогонь каструлю з водою, покласти очищену і нарізану картоплю, довести до готовності. Додати в каструлю з картоплею суміш зі сковороди. Варити протягом 5 хвилин, після чого додати нарізані огірки разом з рідиною, і оливки також разом із маринадом з банки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)