
Лук-порей з карі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля порей
8 шт.
Масло вершкове домашнє
1,5 ч. л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
1,5 ст. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
1,5 ч. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
300 мл.
Карі Carmencita 40г
за смаком
Сир твердий Грана Падано 32%
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю промити під холодною водою, вирізати корінь і зовнішнє зелене листя. Влити у велику каструлю воду, поставити на вогонь, посолити, довести до кипіння, висипати цибулю в каструлю, варити 15 хвилин, до м'якості цибулі.
02
У невеликій каструлі змішати вершкове масло з рослинною олією, розігріти, висипати борошно, постійно помішуючи готувати 2 хвилини. Обережно влити молоко не перестаючи змішувати, варити ще 10 хвилин. Посолити трохи і додати карі.
03
Змастити форму для випікання вершковим маслом, викласти відварену цибулю, залити приготовленим соусом. Зверху натерти сир. Розігріти духовку до 200ºС, випікати протягом 15-20 хвилин, до золотистої скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)