
Лимонні млинці
Вам набридли звичайні класичні тонкі млинчики? І ви спантеличені питанням десерту? Тоді пропонуємо рецепт лимонних млинчиків. Це особливий вид тоненьких млинчиків, який відрізняється незвичайним смаком. Завдяки додаванню цедри в тісто, млинці виходять дуже ніжними і ароматними. Цедра додає млинцям освіжаючих ноток, і завдяки цьому вони мають такий витончений і вишуканий смак.
Ці найніжніші млинці сподобаються всій вашій родині. Вони стануть вашим улюбленим сніданком або вечерею. А крім цього вони відмінно урізноманітнять вашу масницю. Млинці дуже добре поєднуються з какао, кавою або чаєм. Крім того, ви можете подавати їх зі сметаною.
Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
100 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
300 мл.
Лимон
1 шт.
Цукрова пудра Aro 250г
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
30 г.
Етапи приготування
01
Змішати борошно з цукром і цедрою. Додати розтоплене вершкове масло і добре розмішати.
02
Додавати по одному яйцю, добре вимішуючи після кожного. Поступово влити молоко, добре перемішуючи, і залишити тісто на 30 хвилин.
03
Випікати млинці на пательні. Перед подачею на стіл, скропити млинчики лимонним соком і посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)