
Грибний веллінгтон
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 мл.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
4 шт.
Цибуля порей
1 шт.
Листя шпинату Metro Chef порційне заморожене 2,5кг
150 г.
Петрушка 70г
1 пучок
Часник
1 зубчик
Тісто Рудь листкове 1000г
4 листа
Сир Le Maubert Камамбер 60%
200 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Дрібно порізати цибулю-порей, гриби, шпинат, сир камамбер, петрушку і часник.
02
Розігріти духовку до 200°С. Змастити олією і накрити пекарським папером деко.
03
Розігріти половину олію на сковороді на середньому вогні. Обсмажити гриби 4 хвилини, з двох сторін. Обсмажити цибулю-порей 2 хвилини. Додати шпинат, петрушку і часник. Готувати ще хвилину. Злити зайву рідину.
04
Вирізати з тіста кружки діаметром 12 см. і розкласти їх на деко. Покласти зверху суміш зі шпинату. Зверху покласти гриби і шматочок сиру.
05
Вирізати кружки діаметром 15 см., які зможуть накрити начинку кишеньки. Заліпити краї і зробити завитки за допомогою виделки. Змастити кишеньки яйцем. Випікати 30 хвилин, до золотистої скоринки.
06
Подавати можна з будь-яким соусом на смак.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)