
Курка з брюссельською капустою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Грудинка куряча
4 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
200 мл.
Сидр Auchan Яблучний 5,4% 1л
50 мл.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Капуста Брюссельська швидкозаморожена Хорека Групп
400 г.
Петрушка 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Курячі грудки посолити, поперчити, підсмажити на добре розігрітій оливковій олії протягом 3-4 хвилин. Запекти м'ясо в духовці, розігрітій до 200°C протягом 10 хвилин.
02
У каструлю влити 150 мл. бульйону і сидр, довести до кипіння, зменшити температуру і проварити 4 хвилини.
03
До отриманого соусу додати гірчицю, 1 ст. ложку вершкового масла і нарізану петрушку.
04
На сковорідці розігріти 1 ст. ложку вершкового масла і столову ложку оливкової олії. Обсмажити брюссельську капусту. Посолити і поперчити за смаком. Долити бульйон, що залишився, накрити кришкою і варити 5 хвилин.
05
Готову запечену курку подавати з соусом і брюссельською капустою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)