
Тушкована яловича лопатка
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лопатка яловича
2 кг.
Борошно пшеничне вищий гатунок
2 ст. л.
Перець каєнський Now Foods 500мг 100 капсул
0,5 ч. л.
Часник
2 зуб.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
20 мл.
Морква
2 шт.
Цибуля шалот 250г
6 шт.
Паста томатна Metro Chef концентрована 28% 4,5кг
2 ст. л.
Бульйон Meat Time з яловичини 0,5л
200 мл.
Соус Appel Worcester Sause вустерширський 1л
2 ст. л.
Лист лавровий
1 шт.
Петрушка 70г
20 г.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
0,5 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Яловичину нарізати на кубики. Рівномірно обмастити у суміші борошна кайенського перцю і солі. Сковороду з товстим дном розігріти на середньо-сильному вогні, додати 2 столові ложки рослинної олії і обсмажити м'ясо порційно з кожного боку до золотисто коричневого кольору, близько 5 хвилин.
02
За хвилину до готовності м'яса додати подрібнений часник і обсмажити з яловичиною, часто перемішувати, щоб уникнути пригорання. По закінченню готове м'ясо перекласти в посуд, придатний для тушкування, залити яловичим бульйоном, додати вустерширський соус і тушкувати під кришкою на середньому вогні 1 годину.
03
Тим часом, на чисту сковорідку влити 0,5 столової ложки рослинної олії. Додати моркву і цибулю, смажити до коричневого кольору 5 хвилин. Потім вмішувати томатну пасту і, помішуючи, готувати ще близько хвилини.
04
Повернути овочеву суміш до яловичини, покласти лавровий лист і тушкувати ще від 45 хвилин до 1 години. Додати сіль, перець, лимонний сік. Посипати дрібно порізаною петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)