
Бешбармак
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баранина ребро
1,5 кг.
Цибуля
100 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
500 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Зелень мікс 100г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно взяти каструлю з двома – трьома літрами води, потім відправити туди порізане великими шматками м’ясо. Варити не менше двох годин, так, щоб воно стало м’яким, а бульйон насиченим. За смаком посолити та поперчити.
02
За цей час приготувати тісто. Готувати сочни треба приблизно півтори години, коли бульйон став наваристий. Тісто повинно бути круте. Для цього потрібно взяти борошно, яйця та трохи бульйону. Розім’яти та поставити настоюватись 15 хвилин. Потім тісто розкачати та розрізати на середні ромбики або квадрати. Після цього вийняти м'ясо на тарілку та кинути в бульйон сочни. Варити їх до спливання на поверхню. Нарізати цибулю та дрібненько часник, посипати ним, коли тісто буде готовим.
03
Наступний етап полягає в підготовці м’яса, його потрібно порвати шматками вздовж волокон. Потім на тісто з цибулею покласти м’ясо, на нього знову тісто і цибулю. Можна посипати зеленню зверху. Бульйон, який залишився, налити в глибоку миску.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)