
Банановий пиріг з горіхами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Волоський горіх
240 г
Цукрова пудра Aro 250г
2 ст.л.
Борошно 7 1кг
1 склянка
Розпушувач тіста Добрик 15г
10 г
Сіль Єгипет
0,5 ч.л.
Масло вершкове домашнє
110 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
70 г
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
70 г
Банани SantaVita сушені 100г
3 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Сметана ХМЗ 20%
70 г
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч.л.
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 170°C.
02
Волоські горіхи підсмажити в духовці близько 15 хвилин - поки вони не набудуть золотистого кольору. Остудити.
03
Половину волоських горіхів подрібнити в блендері до крихти, іншу половину дрібно порубати (на посипку).
04
Масло (10 г. залишити для змащування форми) нарізати кубиками і дати йому трохи полежати при кімнатній температурі.
05
У глибокій мисці з'єднати розм'якшене масло, цукор і ванільний цукор, збити міксером на середній швидкості до утворення однорідної маси.
06
Банани очистити і нарізати на шматочки, додати до масла і продовжувати збивання.
07
Потім поступово ввести в цю масу сметану і яйця, продовжувати збивати.
08
Додати крихту з волоського горіха, потім просіяти в масу борошно і розпушувач, додати сіль. Добре вимішати отримане тісто.
09
Помістити його в змащену вершковим маслом форму і розрівняти. Випікати в розігрітій духовці близько 50-60 хвилин. Перевірити готовність зубочисткою.
10
Готовий пиріг посипати горіхами і цукровою пудрою. Остудити у формі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)