
Салат з курячим філе і яблуком
Цей салат полюбився нам за простоту виконання і оригінальність смаку. Яблука надають йому свіжих ноток, а картопля і курка роблять дуже ситним. Не можна забувати і про користь яблук, не кажучи вже про їх солодкуватий смак. Адже яблука - джерело заліза. До того ж вони практично не містять жир, оскільки на 87% складаються з води. Так що якщо ви побоюєтеся, що салат калорійний через картоплю, можете бути спокійні - яблуко нейтралізує запас жирів в салаті.
Подавати салат можна, встеливши посуд салатним листям і посипавши його горішками. Загалом, думаємо, що він завоює і ваші симпатії.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
200 г
Яблуко Джонапринц 70+
1 шт.
Огірки мариновані Aro 3л
2 шт.
Картопля фасована
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити (приблизно 20 хвилин після закипання).
02
Картоплю відварити в мундирі, остудити і очистити.
03
Всі інгредієнти салату наріати кубиками і перемішати.
04
Посолити, поперчити і заправити салат майонезом за смаком. Ще раз добре перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)