
Оладки печінкові
Якщо подивитися, що з нутрощів тварин найбільше люблять більшість людей, то можна з упевненістю сказати, що це печінка. Мабуть, це все завдяки м'якості, яку вона має. Для нашого рецепта оладок зовсім неважливо, печінку якої тварини використовувати. Але в перевазі, звичайно, куряча. Це пов'язано з тим, що куряча печінка найм'якіша, її швидше готувати, але і вона не сильно калорійна. Подавати їх можна з гарніром, їх можна навіть просто їсти, поклавши на хліб, як бутерброд. Швидкі оладки з печінки відмінно підійдуть і для сніданку, і щоб взяти їх з собою на роботу на обід. Тобто вони завжди можуть стати відмінним перекусом.
Інгредієнти
Печінка куряча
500 г.
Яйце куряче
3 шт.
Майонез
2 ст. л.
Борошно пшеничне
0,5 ст.
Сіль
1 ч. л.
Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова
30 мл.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Етапи приготування
01
Дрібно нарізати очищену і помиту цибулю. Розігріти сковороду, додати рослинну олію, викласти цибулю. Обсмажити на середньому вогні 2-3 хвилини. Після, охолодити.
02
Помити печінку, пропустити через м'ясорубку разом з обсмаженою цибулею.
03
Додати в суміш яйця, майонез, сіль і перець. Ретельно перемішуючи додавати просіяне борошно.
04
Розігріти сковороду, додати 1 ст. л. рослинної олії. У розігріту олію столовою ложкою викладати оладки. Подавати з будь-яким гарніром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів