
Молочна мастика
Мастика - це кулінарний "пластилін", використовуваний для оформлення тортів, тістечок, кексів, а також для виготовлення прикрас для цих самих виробів. Вироби, прикрашені мастикою, стають справжніми витворами мистецтва. Склад мастики може бути найрізноманітніший, однак цукрова пудра є незмінним компонентом мастики. Мастика - це ще й дуже смачний і солодкий "пластилін".
Існує безліч рецептів мастик. Але сьогодні ми вам запропонуємо приготувати молочну мастику. Вона вважається найлегшою у своєму приготуванні.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко згущене варене
200 г.
Молоко кокосове Банка Спецій сухе 110г
160 г.
Цукрова пудра Aro 250г
160 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ст. л.
Етапи приготування
01
У згущене молоко додати лимонний сік, перемішати.
02
Сухе молоко з'єднати з пудрою і просіяти. У суху суміш потроху додавати згущене молоко, постійно розмішуючи.
03
Готову мастику загорнути в пакет і помістити в холодильник. Щоб надати мастиці аромат і колір, можна змішати її з ароматизатором або сухим харчовим барвником.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)