
Кава по-варшавськи
Мало кому відомо, що вперше кава була відкрита у Варшаві. А рецепт кави по-варшавськи став візитною карткою всіх престижних кафе польської столиці ще в 18-му столітті. Вважається, що у Варшаві варили каву виключно смачно, роблячи напій особливо міцним і ароматним. Однак, кава по-варшавськи - це зовсім не чорна кава, а kawa smetanka або кава з молоком. Таку каву можна пити і без цукру, але хто любить - відразу в молоко кладуть цукор і насипають трохи меленої кориці і ванільного цукру. Особливо гарна кава по-варшавськи для тих, хто зранку не снідає: молоко досить калорійне і напоєм цілком можна зарядитися енергією на півдня.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кава мелена Кава зі Львова Еспрессо 9г
3 ч. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
85 г.
Молоко Простонаше пряжене 2,5% 870г
100 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Етапи приготування
01
Молоко налити в широкий плаский посуд, поставити в духовку при температурі 100°C, томити молоко, знімаючи пінку по мірі її утворення.
02
Зварити чорну каву, процідити її, перелити в каструлю, додати топлене молоко і цукор. Знову довести каву до кипіння.
03
Перед подачею каву розлити по чашках, зверху покласти гарячу молочну пінку і відразу подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)