
Карамельні млинці на топленому молоці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Простонаше пряжене 2,5% 870г
300 мл.
Борошно 7 1кг
6 ст. л.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст .л.
Сіль Єгипет
щіпка
Масло вершкове домашнє
80 г.
Пластівці мигдалеві
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
100 мл.
Етапи приготування
01
Приготувати карамель. У підігріту каструлю додати масло. Вогонь при цьому має бути маленьким. Додати цукор 1 ст. л., пластівці мигдалю. Постійно помішувати.
02
Приготувати млинці. У каструлю влити топлене молоко, вбити 1 яйце, додати цукор, щіпку солі, 6 ст. л. борошна, олії соняшникової. Збити все. Перейти до смаження млинців.
03
Підготувати спеціальну сковороду для млинців. Змастити її олією. Влити суміш для млинців, рівномірно розподілити по усій поверхні сковорідки. Прожарити з обох боків. Викласти готовий млинець на тарілку. Згорнути. Змастити карамеллю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)