
Десерт а-ля "Павлова" (низькокалорійний)
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукрова пудра Aro 250г
5 ст. л.
Сир кисломолочний Доообра Ферма знежирений 0,5% 400г
200 г.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
100 г.
Пюре Metro Chef полуниці 1кг
200 г.
Сумка пляжна фрукти 500*380мм
за бажанням
Етапи приготування
01
Охолодженими в морозилці вінчиками збити охолоджені білки в пишну піну.
02
Поступово додаючи пудру (буквально по ложечці), збивати білки, приблизно протягом 10 хвилин (збивати до стійких "піків").
03
Масу викласти однаковими коржиками на деко, застелене пергаментом і відправити в духовку на 30 хвилин при температурі 150°С. Через 30 хвилин духовку потрібно вимкнути і ще хвилин 10 дати постояти виробам всередині. Потім духовку відкрити і залишити безе всередині до повного охолодження. Це важливо, щоб меренги не осіли!
04
Приготувати крем. Сир змішати з полуничним пюре і йогуртом (можна збити блендером або міксером).
05
Дві меренги змастити з одного боку кремом, з'єднати і прикрасити верх (фруктами, горіхами, тертим шоколадом).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)