
Курка в перцях
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Стегна курячі охолоджені
1200 г.
Цибуля
2 шт.
Перець зелений фасований
2 шт.
Часник
2 зубчика
Помідори Oscar очищені цілі у власному соку 400г
350 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Розмарин 50г
3 веточки
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Етапи приготування
01
Перець очистити. Половину одного перцю нарізати кубиками, а другу половину соломкою. Таким чином нарізати весь.
02
Помідор нарізати кубиками, цибулю півкільцями і дрібно нарізати часник.
03
Курку обсмажити на соняшниковій олії по 5 хвилин з двох сторін. Додати сіль, перець. Викласти у форму для запікання.
04
Обсмажити в олії з під курки цибулю із часником. Додати кубики перців і помідор. Смажити 5 хвилин.
05
Залити соусом курку і посипати січеним розмарином.
06
Випікати при 200°C 15 хвилин. Викласти перець соломкою. Повернути в духовку на 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)