
Абрикосове морозиво
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Абрикос ананасовий
500 г
Курага Узбекська
100 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г
Лимон
50 г
Вода негазована Аквуля 2л
100 мл
Етапи приготування
01
Абрикоси помити й викласти у форму для запікання, не виймаючи кісточок. Помістити форму в духовку і запікати до м'якості.
02
Поки абрикоси запікаються, порізати на шматочки курагу і, додавши до неї цукор і воду, поставити кип'ятити на слабкий вогонь, постійно помішуючи. Як тільки цукор весь розтане, вогонь вимкнути, залишити настоятися і дати стати м'якою масою.
03
Тепер вийняти абрикоси з духовки, дати трохи охолонути і видалити кісточки.
04
Коли і курага, і абрикоси охололи, потрібно подрібнити їх блендером до стану однорідної маси.
05
Готове абрикосове пюре пропустити через сито, щоб не потрапило в морозиво волокон і абрикосових шкурок.
06
З половини лимона вичавити сік і додати до пюре. Все добре перемішати.
07
Викласти абрикосове пюре в пластмасову коробку і помістити в холодильник хвилин на 30. Потім прибрати контейнер в морозильну камеру.
08
Щоб морозиво вийшло однорідним і повітряним, потрібно декілька разів через 30-40 хвилин виймати його і перемішувати міксером, бо маса не застигає рівномірно.
09
Перед вживанням викласти в креманки, прикрасити абрикосами, цедрою лимона тощо.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)