
Квас яблучний
Ви ніяк не можете вибрати собі квас за смаком, який продається в магазинах? У такому разі спробуйте зробити його самі. Робиться він дуже швидко і виходить смачним.
Ще з давніх часів квас вважався напоєм, який додає сили і мужності. Квас мав безліч рецептів, до нього додавали різні інгредієнти. Але в цілому квас має свій незвичайний смак, завдяки дріжджам. Легкий смак бродіння робить цей напій незвичайним, але дуже смачним. М'ята трохи освіжає і додає йому прохолоди, а яблучний сік робить солодшим. Це відмінний напій у спекотну пору, коли хочеться посидіти з сім'єю, підкріпитися легким обідом, запиваючи таким смачним квасом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
3 л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
5 г.
Кава розчинна 70г
10 г.
Сік яблучний Наш Сік 200мл
1 л.
М'ята 50г
30 г.
Етапи приготування
01
У яблучний сік додати цукор, каву, дріжджі, м'яту. Все перемішати.
02
Все це залити кип'яченою водою (теплою) і поставити для бродіння на 8-10 годин.
03
Потім квас охолодити і подавати до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)