
Варений сирний пудинг з інжиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
800 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г
Яйце куряче С0 1шт
5 шт.
Масло вершкове домашнє
150 г
Борошно пшеничне вищий гатунок
10 г
Інжир сушений
200 г
Мед Літній Мед 750г
15 г
Сіль Єгипет
2 г
Етапи приготування
01
З сиру віджати зайву рідину і протерти через сито. Додати по одному яйця, потім цукор і розм'якшене вершкове масло (100 г).
02
До сирної маси по трохи додати просіяне борошно. Шматок тканини змастити вершковим маслом, укласти тісто і скачати його в видовжену «ковбаску», зафіксувати ниткою. У підсоленій воді варити близько 60 хвилин. Можна відварити в пароварці.
03
Інжир помити і нарізати скибочками. Дістати пудинг, дати стекти і видалити серветку. Нарізати сирний пудинг на шматочки близько 5 см. Масло розтопити і обсмажити шматочки зверху і знизу. Подавати теплими, прикрасивши скибочками інжиру та полив медом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)