
Картопляні пиріжки з грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
1 кг.
Гриби Гливи
100 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
120 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Сухарі панірувальні
50 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
30 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити і очистити картоплю. Розім'яти картоплю в пюре. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Гриби помити і нарізати кубиками. Розігріти невелику кількість олії у сковороді і обсмажити гриби. Додати до грибів цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Яйце збити з сіллю.
03
Взяти трохи пюре, зробити з нього корж, покласти в центр начику і краї зліпити. Зробити так з усім тістом. Змастити пиріжки яйцем, обваляти в сухарях. Обсмажити пиріжки на сковороді.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)