Соус маринара - Image

Соус маринара

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Судячи з назви, ми маємо справу з італійським соусом, який підкорить вас своїм смаком і ароматом. Як і більшість італійських страв, марінара з легкою гострінкою, яку надає їй перець, оцет і орегано. Ну і куди ж тут без часнику (без нього, напевно, не обходиться жоден смачний, справжній і несолодкий соус). І це не даремно. Мало того, що часник за будь-якої погоди - перший захист від недуги, так він ще й служить як відмінний природний афродизіак. Так-так ви не помилилися! Саме він додасть вашим почуттям нову свіжість (не дивлячись на запах). Тому якщо заправити будь-який гарнір соусом марінара, то тихий, прекрасний вечір вам забезпечений.

Продукти для рецепту

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
339.00

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

250 мл

Інгредієнти

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

1 ст. л.

Цибуля ріпчаста молода

1 шт.

Часник

4 зубчики

Стебло селери

1 шт.

Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л

800 г.

Морква

1 шт.

Орегано Metro Chef подрібнений сушений 110г

1 ч. л.

Лист лавровий

1 шт.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Вино Giacondi червоне сухе 12% 3л

1 ст.

Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл

1 ст. л.

Етапи приготування

01

Розігріти оливкову олію в сковороді, додати дрібно нарізану цибулю і пасерувати до напівпрозорості приблизно 5 хвилин.

02

Додати дрібно нарізаний часник і обсмажити ще хвилину до появи запаху.

03

Додати дрібно нарізану селеру, дрібно нарізану моркву, сіль і перець. Обсмажити до м'якості приблизно 10 хвилин.

04

Додати помідори, орегано, вино, лавровий лист і оцет. Посолити і поперчити. Варити на невеликому вогні до загустіння приблизно 30-60 хвилин.

05

Додати базилік і зняти з вогню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв