
Капустяні конвертики з сиром і шинкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
70 г.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
6 шматочків
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Борошно 7 1кг
2 ст. л.
Часник
2 зубчики
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
2 ст. л.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
4 ст. л.
Кунжут
2 ст. л.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Сіль Єгипет
за смаклм
Етапи приготування
01
Капустяне листя промити під водою і відварити в підсоленій воді.
02
Після чого листя остудити і зрізати потовщення на них.
03
Сир натерти на середній тертці, бекон порізати тоненькими брусочками, часник очистити і дрібно нарізати.
04
Для начинки змішати тертий сир, шинку, часник і майонез.
05
На капустяні листи викласти начинку і згорнути їх конвертиками.
06
Конвертики обваляти спочатку в борошні, а потім у збитих яйцях.
07
Після чого конвертики обваляти в суміші з панірувальних сухарів і кунжуту і обсмажити на олії до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)