
Хашбраун
Хашбраун страва для нас нова. Буквально кілька років тому про неї ніхто й не знав. А між іншим хашбраун - це традиційний сніданок в США. Готується він дуже швидко і легко. Рецептів приготування хашбрауна теж є чимало. Але можна почати з приготування класичного хашбрауна, рецепт якого маємо честь вам сьогодні запропонувати. Цей рецепт складається з самої картоплі і спецій, тому для приготування цієї страви вам нічого більше не потрібно. Але також є і більш складні рецепти, про які також не варто забувати. Подають хашбраун тільки гарячим. Його можна вживати як окрему страву, так і в якості гарніру, наприклад, з котлетою або рибою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
2 шт.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю очистити, натерти на крупній тертці. Кинути в киплячу воду, проварити 2-3 хвилини.
02
Відкинути на друшляк, дати воді стекти, картопляну стружку віджати. Додати сіль, перець, перемішати.
03
У сковороді розігріти 1 ст. л. вершкового масла. Викласти картоплю, розрівняти.
04
Смажити під кришкою з двох сторін на повільному вогні по 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)