
Індійське йогуртовое парфе
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Манго велике, шт
2 шт.
Йогурт Mlekovita натуральний 3% 1кг
300 г.
Фісташки Auchan сушені несолоні 150г
30 г.
Цукрова пудра Aro 250г
2 ст. л.
Кардамон Еко 6г
за смаком
Етапи приготування
01
Манго очистити від шкірки, розрізати навпіл і видалити кісточки. Нарізати невеликими шматочками. Кілька шматочків залишити для прикраси, а інші покласти в чашку для блендера і збити в пюре.
02
Туди ж додати йогурт і пудру. Збити ще раз.
03
Насіння кардамону розчавити в ступці. Потім додати їх до пюре і гарненько перемішати.
04
Викласти готове пюре в порційні стакани або в креманки, посипати подрібненими фісташками і прикрасити шматочками манго.
05
Накрити парфе харчовою плівкою і прибрати в холодильник на ніч. Подавати охолодженим на сніданок.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)