
Артишоки у пряному вінегреті
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ст. л.
Артишоки Ista у розсолі 2000г
4 шт.
Часник
2 шт.
Орегано Auchan 20г
1 ч. л.
Спеція Коріандр мелений
0,5 ч. л.
Спеція Кумін мелений
0,5 ч. л.
Перець Aro червоний мелений чилі 250г
3 г.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
3 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст. л.
Етапи приготування
01
У велику миску налити воду, додати лимонний сік. У артишоків зрізати стебло на відстані 5 см. від самого артишоку, вирізати старі листи. Видалити четверту частину верхніх листків, кожен артишок розрізати на 4 частини. Видалити серцевину, покласти артишоки в миску із водою та лимонним соком.
02
Поставити каструлю з водою на вогонь, довести до кипіння, покласти артишоки у воду, додати сіль. Варити протягом 20 хвилин до м'якості.
03
У чаші блендера змішати нарізаний часник, орегано, кмин, коріандр і чилі. Додати сіль і оцет, перемішати, поступово додавати олію не перестаючи збивати суміш.
04
Викласти артишоки на тарілку, зверху викласти вінегрет (суміш із блендера), залишити охолодитися.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)