
Смажена картопля із грибами у вершках
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
1 кг.
Гриби Гливи
350 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
20 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Гриби помити, нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати півкільцями. Картоплю очистити і нарізати соломкою або скибочками.
02
Сковороду з рослинною олією розігріти і обсмажити гриби (близько 15 хвилин). Окремо до золотистого кольору обсмажити картоплю (під кришкою). Потім (хвилин через 10) додати цибулю і обсмажити протягом декількох хвилин. Потім додати гриби і тушкувати.
03
Додати до овочів гриби і кілька хвилин тушкувати. Залити в сковороду вершки і готувати близько 5-7 хвилин, помішуючи. Подавати страву гарячою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)