
Шаурма домашня
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
300 г.
Цибуля
1 шт.
Сметана ХМЗ 20%
50 г.
Помідор
2 шт.
Огірок короткоплідний
2 шт.
Капуста Пекінська
100 г.
Часник
2 зуб.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
50 г.
Етапи приготування
01
Спочатку дрібно нарізати м'ясо, потім посолити і поперчити його. Додати спеції та приправи та обсмажити на невеликій кількості олії. М'ясо повинне бути соковитим та м'яким.
02
Додати порізану цибулю до м'яса в сковороду. Потім вкинути до отриманої суміші часник. Овочі дрібно нарізати та додати до м'яса.
03
В окремій ємності зробити соус. Для цього змішати майонез та сметану. Змішати м'ясо куряче з соусом, потім завернути його в лаваш, можна конвертом. Готову шаурму обсмажити на сковороді.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)